Športno društvo TurboMS in Kolesarski klub Tropovci sta združila kolesarje, ki bodo tekmovali pod komercialnim imenom Team Turbo Tropovci. Vse prireditve, ki so bile planirane v ŠD TurboMS so se prenesle na KK Tropovci, prav tako pa je nastala nova SKUPNA spletna stran http://www.ttt.si na kateri se bodo od sedaj naprej objavljale vse aktivnosti v klubu.

UCI-world_cycling_tour_LOGO

Mednarodne amaterske kolesarske dirke za kvalifikacijo na finalno amatersko dirko za "Mavrični dres", ki bo 10-11.09.2011 v Belgiji.

Več lahko preberete:
Union Cycliste Internationale
UCI World Cycling Tour

thumb_Logo-WK-Masters-Mol-UCI
thumb_mini-DSC00913

Kot novinec v ciklokrosu je Dušan Hajdinjak, član ŠD TrurboMS, na svetovnem prvenstvu v Belgiji zasedel 38. mesto v kategoriji Masters B.

Komentar:
Sedaj vem, kako in kaj moraš trenirati, da lahko na takšni prireditvi dosežeš dober rezultat. Ogromno pa je odvisno od sreče, ki je letos na žalost nisem imel, saj sem štartal iz zadnje vrste, kar pa je bilo ključnega pomena za dobro uvrstitev. Sam sem z rezultatom zadovoljen, ker več po slabem mesecu treninga z novim kolesom res nisem mogel pričakovati, čeprav sem bil solidno pripravljen.
V glavnem, vsaka izkušnja je dobra izkušnja in iz te sem se naučil marsikaj.


Slike si lahko ogledate v galeriji! Video posnetki od treninga in tekme.

Sponzorji:

Eurobike-Banner kerital Freerider

Preberite več: 2010 UCI Cyclo-cross Masters World Championships

thumb_mini-velenje Končan je 47. izbor športnih novinarjev, bralcev Vestnika in poslušalcev Murskega vala za najboljše pomurske športnike, športnice in športne kolektive Pomurja v letu 2010. Na prvo mesto so se uvrstili Robert Markoja, Sonja Roman in NTK Kema Puconci.
 
V ženski konkurenci je med 5 nominiranimi pomurskimi športnicami vrstni red naslednji:
 1. mesto: Sonja Roman (slovenska rekorderka v teku na 1500 m, letos državna prvakinja v cestnem teku na 10 km)
2. mesto: Urška Potočnik (judoistka, dobitnica bronastega odličja na mladinskih olimpijskih igrah v kategoriji do 78 kg)
3. mesto: Melita Hajdinjak (članica ŠD TurboMS, pokalna prvakinja Slovenije v duatlonu in triatlonu, 3. v triatlonskem pokalu Alpe Adria)
 
Podelitev priznanj bo v soboto, 15. januarja 2011, po odbojkarski tekmi 15. kroga državnega prvenstva, ki bo ob 19h v športni dvorani OŠ I v Murski Soboti.

thumb_mini-Silvesterlauf_Graz_2010_008Zoran Antolin se je udeležil tradicionalnega silvestrskega teka v Grazu (Avstija) in je pri -7 stopinjah v kategoriji M50 na 5 km zasedel 1. mesto s časom 0:18:54,147 v absolutni konkurenci pa se je uvrstil na 17. mesto med 232 tekači.
Nahajate se: Home Novice Zadnje novice TurboMS

Kontakt

O društvu